ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Gabriel Pacheco workshop a Budapest Bábszínházban

2024.03.22

Tisztelt bábos alkotók, képzőművészek, illusztrátorok!

 Gabriel Pacheco, világhírű könyvillusztrátor érkezik a Budapest Bábszínházba március 25-én, aki ezen alkalomból tart egy egy napos képzőművészeti workshopot a szövegnélküli történetmesélésről. A mexikói születésű, jelenleg Olaszországban élő művész eredetileg művészettörténészként és díszlettervezőként végzett, 1998 óta foglalkozik illusztrációk készítésével, legfőképp silent bookok tervezésével. Számos nemzetközi díjat kapott Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, Japánban, az Egyesült Arab Emírségekben, Koreában, Németországban és Mexikóban.

 

A workshop időtartama: 2024. március 25-én 9.00-18.00 között, 2 óra ebédszünettel

A workshop helyszíne: Budapest Bábszínház, Ország Lili Stúdió

A férőhelyek száma korlátozott: 14 fő. A jelentkezéseket beérkezési sorrend szerint rögzítjük. Az ezen felül beérkezett jelentkezéseket várólistára tudjuk tenni.

 

A nyelvi korlátok leküzdésében a workshopon olasz-magyar tolmács segít majd. A workshop első része elméleti, gondolatok az inspirációról, a második részében mindezek technikai megvalósítása a cél.

A résztvevőktől szeretnénk kérni, hozzanak magukkal:

- 10 db bármilyen képet bármilyen anyagon (olyan legyen, ami adott esetben feláldozható, pótolható, ne a családi album képe legyen)

-10 db szó bármilyen nyomtatott anyagból kivágva

- 2-3 lapos és kerek ecset (2-es, 10-es vagy 20-as)

- 4B és H-s ceruzák, faragó

- radír

- snitzer

- cellux, ragasztó

- 120 g-os papír festéshez A3-as méretben

- ollók

- vizes edény, festékkeverő paletta

- színes ceruza, de nem akvarell ceruza

- akril festékek különböző színekben

- matt akril fluid Windsor vagy Liquitex (ilyesmi:  https://www.mondo-artista.it/winsor-newton-professional-acrylic-medium-opaco.html?gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYSbvJFVz6dQ-CO_yMCKPONrRcpGleXKhFEwSahkHWYfRVEn03scCwMaApNrEALw_wcB  )

 

A workshopon való részvétel díja: 25.000 Ft /fő

A jelentkezéseket március 24., vasárnap délig várjuk, jelentkezi Libárdi Karolina szervezőnél tudtok a  libardikarolina@budapestbabszinhaz.hu email címen!

banner kép:  Gabriel Pacheco