ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a budapestbabszinhaz.hu oldalra, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A budapestbabszinhaz.hu portálon található tartalom a Budapest Bábszínház Nonprofit Kft. szellemi tulajdona. A Budapest Bábszínház Nonprofit Kft.  fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A színház előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A budapestbabszinhaz.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és ebből a célból is jött létre. A portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Budapest Bábszínház felelősséget nem vállal.

A Budapest Bábszínház Nonprofit Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.