ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Bőröndgyűjtő akció a Budapest Bábszínházban

2022.11.22
Kedves Közönségünk!
 
Nagy energiával zajlanak új bemutatónk előkészületei, márciusban Dekameron 2023 címmel mutatjuk be Szikszai Rémusz rendezését, melyben tíz kortárs magyar író – Fábián Péter, Gimesi Dóra, Háy János, Jászberényi Sándor, O. Horváth Sári, Parti Nagy Lajos, Székely Csaba, Szikszai Rémusz, Tasnádi István és Závada Péter - tíz története elevenedik meg a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán.
 
Hogy a mi Dekameronunk hol játszódik, kik a szereplők azt még kicsit titokban tartjuk, viszont szükségünk van sok-sok bőröndre, melyhez szeretnénk a közönség segítségét kérni!
 
Környezettudatos Színházként célunk, hogy amikor csak lehet, az újrahasznosítást támogassuk a színpadainkon is.
Ha valakinél akad otthon és szívesen a színház rendelkezésére bocsátaná feleslegessé vált, de jó állapotú bőröndjét, utazótáskáját (lehet gurulós, csatos, cipzáros, régi vagy új mintás vagy egyszínű), az kérjük, hogy november 22 és december 12 között juttassa el a Budapest Bábszínház Szervezési Irodájába.
 
A Szervezési iroda nyitvatartási ideje: hétfő-csütörtök 10:00-18:00, péntek 10:00-17:00.
Köszönjük, ha felajánlásukkal gazdagítják a készülő produkciót, reméljük Önöknek is izgalmas lesz a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán viszont látni régi, szeretett bőröndjüket!
 
A Dekameron 2023 színlapja: