ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Newsletter data management information

Bevezető

Színházunk a jelen hírlevél adatkezelési tájékoztatóval kívánja Önt arról tájékoztatni, hogy hogyan használjuk fel az Ön személyes adatait abban az esetben, ha Ön hírleveles szolgáltatásunkra feliratkozik.

Színházunk mindent megtesz azért, hogy a rendelkezésére bocsátott, illetve általa felhasznált személyes adatokat az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (továbbiakban: a GDPR) és a mindenkor hatályos vonatkozó egyéb jogszabályoknak megfelelően, biztonságosan és bizalmasan kezelje. A jelen tájékoztató a hírlevél kiküldéséhez kapcsolódó adatok 2022. szeptember 1-től kezdődő tárolására és kezelésére vonatkozik.

 

1. Az adatkezelő, adatfeldolgozók személye, adattovábbítás

 

1.1. Adatkezelő:

 

BUDAPEST BÁBSZÍNHÁZ NONPROFIT KFT.
székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 69.
cégjegyzékszám: 01-09-963653                                           
képviseli: Ellinger Edina ügyvezető igazgató
weboldal: https://budapestbabszinhaz.hu
Telefon:+36 1 321 5200 10.00 és 16.00 óra között
E-mail: titkarsag@budapestbabszinhaz.hu

1.2. Adatfeldolgozók:

 

A hírlevelek küldésével kapcsolatos adatkezelésekben adatfeldolgozóként az alábbi cégek vesznek részt:

 

Cégnév:  Nexodot Informatikai és Szolgáltató Kft. – honlap üzemeltető cég
Székhely: 1162 Budapest, János utca 26.
Levelezési cím: 1162 Budapest, János utca 26.
Cégjegyzékszám: 01-09-674216
képviseli: Horváth Zsolt ügyvezető
weboldal: https://nexodot.hu
Telefon: +36 20 511 4770
E-mail: info@nexodot.hu

 

Színházunk a hírlevél küldéshez a MailChimp hírlevélküldő alkalmazást veszi igénybe. Ezt az alábbi cég üzemelteti:

The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA
E-mail kapcsolatfelvétel: https://mailchimp.com/contact/

A MailChimp adatkezelésére vonatkozó tájékoztatója itt olvasható angol, francia, spanyol és portugál nyelveken: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

2. Hírlevélre feliratkozás, kezelt adatok köre

 

2.1. Hírlevélre történő feliratkozás:

Hírlevelünkre a https://budapestbabszínhaz.hu weboldalunkon a hírlevél menüpont alatt iratkozhat fel[ES1] .

 

2.2. Kezelt adatok köre:

 Regisztrációkor az alábbi adatait rögzítjük:

      név

      e-mail cím.

Tároljuk továbbá a hírlevélre történő feliratkozás dátumát.

 

3. Adatkezelés jogalapja

Az Ön személyes adatainak kezelése a hírleveles szolgáltatásunk kapcsán kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul (GDPR).

 

4. Hírlevelek tartalma, adatkezelés célja

Amennyiben feliratkozott hírleveles szolgáltatásunkra, az Ön által megadott e-mail címen tájékoztatjuk havi műsorunkról, ajándékutalványainkról, akcióinkról, nyereményjátékainkról, továbbá programjainkról, rendezvényeinkről és a Budapest Bábszínházzal kapcsolatos hírekről hírlevél formájában, az általunk kiválasztott rendszerességgel.

 

5. Hírlevélről történő leiratkozás, adatkezelés időtartama

5.1. Hírlevélről történő leiratkozás

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat az egyes hírlevelek végén található "leiratkozás" gombra kattintva. Ha hírlevelünkről leiratkozik, azaz személyes adatainak kezelésre adott hozzájárulását visszavonja, személyes adatait automatikusan és haladéktalanul töröljük[ES2] .

E-mailen az adatvedelem@budapestbabszinhaz.hu címre írva is kérheti személyes adatainak törlését a hírlevél adatbázisból. Ilyenkor az e-mail megérkezésétől számított maximum 3 munkanapon belül véglegesen töröljük adatait.

A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Természetesen, ha meggondolná magát, bármikor újból feliratkozhat hírlevelünkre.

 

5.2. Adatkezelés időtartama

Személyes adatait regisztrációjának törléséig vagy hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

 

6. Érintettek jogai, jogérvényesítés, panaszkezelés, jogorvoslati lehetőségek

6.1. Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogai:

Önt hírlevél adatbázisunkban kezelt személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan megilletik a tájékoztatási (hozzáférési), helyesbítési (kiegészítési), engedély visszavonási, törlési, kifogásolási, illetve az adatkezelés korlátozására vagy a hordozhatóságra vonatkozó jogok.

A fenti jogokról és azok gyakorlásáról részletes információt az adatkezelési tájékoztatónk IV. részében talál.

Adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linken olvashatja:

https://budapestbabszinhaz.hu/adatvedelem

 

6.2. Jogérvényesítés, panaszkezelés

Ha bármilyen adatvédelemmel kapcsolatos kérdése, bejelentése, problémája van, illetve ha gyakorolni kívánja az Önt megillető jogokat, kérjük, keresse adatvédelmi tisztviselőnket az alábbi elérhetőségeken:

Budapest Bábszínház Nonprofit Kft.
adatvédelmi tisztviselő
1062 Budapest Andrássy út 69.
E-mail cím: adatvedelem@budapestbabszinhaz.hu
Telefon: :+36 1 321 5200 munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között

 

Amennyiben lehetséges, kérjük, hogy adatvédelmi tárgyú megkeresésével elsősorban írásban (e-mailen vagy postai úton) forduljon hozzánk. Az írásbeli forma mind az Ön, mind a mi érdekeinket szolgálja, mivel a megkeresés ügyintézésének menete így könnyebben bizonyítható, illetve személyazonosságának igazolása is könnyebben megoldható. Ha mégis telefonon kíván minket megkeresni, a fenti telefonszámon azt megteheti.

6.3. Jogorvoslati lehetőségek:

Ha úgy véli, hogy személyes adatainak kezelése sérti az alkalmazandó jogot, lehetősége van az illetékes (Fővárosi Törvényszékhez vagy a lakóhely, tartózkodási hely szerint illetékes) törvényszékhez is keresetet benyújtani, illetve vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál a következő elérhetőségeken:

 levelezési cím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu
telefonszám: +36-1-3911400; +36 (30) 683-5969; +36 (30) 549-6838
képviselő: elnök: dr. Péterfalvi Attila
weboldal: https://naih.hu

 

7. Cookie használat, általános tájékoztatás

Weboldalunkon cookiekat használunk, amelyekről részletes tájékoztatót honlapunkon az alábbi link alatt olvashat:

https://budapestbabszinhaz.hu/cookie_tajekoztato

Bármilyen a hírlevél tartalmával kapcsolatos kérdés, észrevétel esetén a zeleiagnes@budapestbabszinhaz.hu e-mail címen állunk szíves rendelkezésére.