ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Megtartottuk a 2022/2023-as évad évadnyitó társulati ülését

2022.08.30
Lehet, hogy az évadzáró társulati ülés képeihez képest elsőre nem tűnik fel a különbség, de a szakavatott szemek megfigyelhetik, hogy határozottan csökkent a nézőtéren használt legyezők száma- ünnepélyesen felavattuk színházunk új klíma rendszerét! A nyáron befejeződtek a munkálatok, a Nagyszínpadon és az Ország Lili Stúdióban ettől az évadtól kezdve klimatizált nézőtérrel várjuk kedves nézőinket!
 
A nyári fesztiválszezon után egyből belekezdtünk a munkába, hiszen az első bemutató október 8-án lesz a Nagyszínpadon, Cseri Hanna állítja színpadra Az utolsó bárány című történetet. Hamarosan hozzuk az olvasópróbán készült képeket is.
 
Most hétvégén, péntektől vasárnapig, sok szeretettel várunk mindenkit a Te!rézvárosi fesztiválon!
 
Színes programokkal készülünk: bábkiállításon nézhetitek meg a Szerb Antal-kód avagy a Pendragon legenda, a Kisrigók, a Babaróka, a Helló Héraklész, a Vihar, a Holdbeli csónakos illetve a Frankenstein egy-egy bábját. Természetesen Findusz, az abszolút közönség kedvenc is velünk lesz!
Nem feledkezünk meg készülő új bemutatónk, Az utolsó bárány bábjairól sem. A nyáj egy részével is találkozhattok, valamint színező formájában haza is vihetitek őket és persze a sátorban is alkothattok!
 
Augusztus 27-én, szombaton 15:30-tól a Kisszínpadon jeleneteket mutatunk a Babaróka című előadásunkból. Kiss Judit Ágnes Babaróka-könyvei az utóbbi években hatalmas sikert arattak az óvodás gyerekek és szüleik körében. A bájos és humoros történetek mind egy-egy ismerős konfliktus és annak feloldása köré szerveződnek: szorongás az új társaságban, játék a nagyobbakkal, hiszti a boltban, családi súrlódások, költözés, kistestvér születése. A közönség körében óriási sikerrel játszott előadásból a kedvenc részleteivel érkezik a társulat a rókacsalád rajongóihoz. Gyertek el és lessetek be a Babaróka mindennapjaiba!
 
A fesztiválon debütál az új műsorfüzetünk. Idén a társulat fotóit Hamarits Zsolt fotóművész készítette, találkozhattok majd a képekkel az aulában is, illetve hamarosan itt Facebookon, illetve Instagramon! Nagyon büszkék vagyunk az elkészült kreatív fotókra, nagyon nehéz volt a nyár folyamán nem világgá kürtölnünk.
 
Természetesen jegyvásárlásra is lesz lehetőségetek, a szeptemberi és
októberi műsor már elérhető a honlapon. https://budapestbabszinhaz.hu/jegyek-musor/jegyvasarlas/
 
Szeptember 3-án pedig a Pozsonyi Pikniken találkozhattok velünk.
 
Sok szeretettel várjuk kedves nézőinket a 2022/2023-es évadban!
Fotók: Piti Marcell