ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Indul a jegyértékesítés szeptemberi és októberi előadásainkra

2022.08.30
Kedves Nézőink!
 
2022. augusztus 1-én, 17:00-tól indul az online jegyértékesítés a 2022/2023-as évad szeptemberi és októberi előadásaira, a jegypénztárunk szeptember 1-től tart nyitva.
 
Szeretnénk szíves figyelmüket felhívni arra, hogy nézői visszajelzések alapján a 2022/2023-as évadtól a Budapest Bábszínház új házirendet adott ki, melyet azért hoztunk létre, hogy minden korosztálynak zavartalan bábszínházi élményt tudjunk nyújtani. A házirend kiemelten fontos pontja a korosztályi ajánlások betartása.
 
Repertoárunk összeállításánál az alapanyag irodalmi és művészeti értékén túl pedagógiai, gyermeklélektani szempontokat is figyelembe veszünk. Minden előadásunk esetében körültekintően alakítjuk ki, melyik korosztálynak ajánljuk az adott produkciót, ám az igazán jó gyerekelőadások a szülőket és pedagógusokat is képesek megszólítani. Ezért kérjük, hogy saját és nézőtársai színházi élményének, illetve a kiskorú nézők lelki fejlődésének megfelelő biztosítása érdekében jegyvásárláskor vegye figyelembe korhatár ajánlásunkat.
 
Nézőtéri munkatársaink indokoltnak látszó esetben ellenőrizhetik a kiskorú látogatóknál, hogy az adott korhatárt elérték-e. Ha az adott korhatárt a kiskorú nem éri el, munkatársaink jogosultak az érintett kiskorút az előadásra nem beengedni.
 
Továbbá kiskorú nézőink védelmében és a gyermekvédelmi irányelveinkkel összhangban hoztuk meg azt a döntést, hogy felnőtt kísérő nélkül kizárólag 14. életévét betöltött gyermek látogathatja rendezvényeinket, illetve tartózkodhat épületünkben.
 
Reméljük, hogy a 2022/23-as évadban is megtalálják nálunk a korosztályuknak és érdeklődésüknek megfelelő programot. Köszönjük szíves együttműködésüket, szeretettel várjuk Önöket és családjaikat egész évben a Budapest Bábszínházban!