A 2017/18-as ÉV 7VÉGI BÉRLETEI

2017/2018-as évadunkban 3 féle szabad bérlet vásárlásra van lehetőség weboldalunkon, a színház jegypénztárában és buy a research paper online szervezési osztályán. E bérletekkel kedvezményes áron nézheti meg az Ön által választott előadásokat, az Ön által választott időpontban. Nézőink az alábbi bérletsorozatok közül választhatnak.

NAGYSZÍNPAD ORSZÁG LILI STÚDIÓ
7végi mini bérlet
vasárnap 16:00
7végi bérlet
szombat 16:00
7végi stúdió bérlet
vasárnap 14:30
Gingalló A csillagszemű juhász Hoppá-hoppá!
Boribon és Annipanni Bambi Pettson és Findusz
Nyúl Péter Diótörő Tíz emelet boldogság
Holle anyó Fehérlófia A hétfejű tündér
A varázsfuvola
Bérletvásárlás Bérletvásárlás Bérletvásárlás
4.900 Ft/bérlet 4.900 Ft/bérlet 4.000 Ft/bérlet

Mindhárom bérlet esetében a bérlet tulajdonosa az előadások közül tetszése szerint hármat választhat. Az előadásokhoz nem tartozik előre meghatározott időpont, és a bérletek nem helyre szólóak.

A választható előadások időpontja a színház havi műsorában a bérlet megnevezésével van jelölve. (jelölve - pl. 2017. október 15. 16h Gingalló, 7végi mini bérlet 1. időpont) A szabad bérlet önmagában belépésre nem jogosít, a kiválasztott előadásra a bérletét a nézőnek jegyre kell váltania. Kérjük, bérletét az évad során őrizze meg, és a jegyváltáshoz mindhárom alkalommal hozza magával! Bérlet bemutatása nélkül nem tudunk jegyet biztosítani a kiválasztott előadásra.

Szabad bérletes nézőinknek jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a színház jegypénztárában és szervezési osztályán.

A bérletek kizárólag a 2017/2018-as évadban érvényesek, és 2017. októberétől 2018. május 31-ig használhatók fel. Elmaradt előadás esetén a bérletre megváltott jegyeket átcseréljük másik előadásra, a jegy essay topics for college students visszaváltására azonban nincs lehetőség.

A szabad bérletek nem névre szólnak, átruházhatók, de vissza nem válthatók. A bérlet elvesztése esetén annak pótlására nincs lehetőség. Amennyiben bérletét ajándékba kapta, kérjük, hogy a szervezés@budapest-babszinhaz.hu e-mail címen vegye fel a kapcsolatot színházunk szervezésével azdategyeztetés céljából, és részletesen tájékoztathassuk a bérlet előnyeiről.

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?